Ja da var jeg også igang med studiet. Jeg jobber som lærer på alta vgs der underviser jeg i medier og kommunikasjon. Grunnen til at jeg tar dette studiet er vel først og fremst at jeg må ha flere studiepoeng... I og med at jeg jobber som lærer i medier og kommunikasjon så har jeg erfaring med digitale verktøy og digital kommunikasjon som f.eks blogging. Bloggen min opprettet jeg etter en «diskusjon» på facebooksiden min og skulle ikke brukes jevnlig noe som dere kanskje kan se på blogghistoriken her :-). Mener jo at hvis man skal ha en blogg så må man ha noe å fortelle, det er vel der essensen i kommunikasjon ligger...
Hva er en blogg? Bloggen er en krysning av en personlig hjemmeside og en diskusjonsgruppe. Den vanligste formen for blogging er å skrive en form for dagbok, hava har man gjort i løpet av dagen, hva de gjør og hva som opptar dem. Den kan også brukes som diskusjonsforum der personer med felles interreser diskuterer.
Som i all «virtuell» kommunikasjon er det lurt å tenke over hva man legger ut, det er lurt å tenke over hvem du er personlig overfor på nettet. Tenk over hva du skriver, sleivete kommentarer kan gjøre mye skade og husk at det du legger ut på nettet kan bli lest av andre enn de var ment for. Det kan bli kopiert, manipulert og publisert på andre steder. Det du legger ut på nettet kan bli værende der for all fremtid.
Mine forventninger til studiet er vel kort fortalt at jeg kan bruke mine erfaringer til å innhente ny kunnskap om ikt som plattform i undervisningen.
mandag 24. august 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Heia!
SvarSlettSå sprek du e... Arti at d e nån kjente fjæs i klassen..
Mange interessante tanker her. Du sier at en må ha noe å fortelle om en blogger. Jeg bruker også min fagblogg som huskeliste for meg selv. Lure ting jeg ville glemt med det samme .... Dessuten øve meg i å skrive, men det blir det sjelden tid til. Så det blir spennende om vi får til blogging til å lære av.
SvarSlettman må vel ikke ha noe å fortelle, men hvis det skal bli interresant for andre så vil jeg mene at man burde ha noe å fortelle/formidle :-)
SvarSlett